Visrestaurant - Vleesrestaurant - Kreeftbereidingen - Côte à l'os bij Restaurant Blankeduyn in Blankenberge

Culinaire must aan de kust

Ons gezellige restaurant Blankeduyn, vlak bij het golfterrein van Blankenberge, garandeert jong en oud een culinair feest. Uiteraard hebben wij een heel ruim aanbod verse vis (zalm, zeeduivel, sliptong, kabeljauw, scampi, gamba’s … ), maar wij zijn ook gespecialiseerd in vleesgerechten. Niet moeilijk, met een ex-slager aan de kookpotten! Zo worden onze côte à l’os, ons eigen bereid stoofvlees en onze huisgemaakte vol-au-vent hier ferm gesmaakt! Ook de sauzen maken we trouwens zelf. Zoekt u dus een sfeervol visrestaurant - vleesrestaurant aan de kust? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Suggesties

Wij hebben drie vaste menu’s, en een menu dat we elke week veranderen. Voor de kinderen hebben we een aparte kaart. Wilt u iets speciaals bij uw bord? Op onze drankenkaart vindt u enkele heel smaakvolle streekbieren.

Omdat wij de seizoenen respecteren, krijgt u het juiste product op het beste moment. Zo serveren wij alleen mosselen wanneer die oogstklaar zijn – niet eerder. Ook onze kreeft is supervers. Dat bewijst ons homarium!

 

Terras

Blankeduyn heeft twee terrassen: aan de zij- en voorkant van ons restaurant, respectievelijk goed voor twintig en twaalf personen – binnen is trouwens plaats voor achtentwintig personen. Bij slecht weer worden beide terrassen overdekt en verwarmd. Bij ons staan rokers dus nooit in de kou.

Wist u dat ons restaurant onlangs het Quality-label van Westtoer kreeg? Nog een argument om Blankeduyn tijdens uw bezoek aan onze mooie badstad niét over te slaan!

 

Aarzel dus niet en kom eens tafelen in Blankeduyn, of contacteer ons voor meer informatie en reservatie!